Az alapanyagok:

IMG_20130701_115618.jpg

A végeredmény:

IMG_20130701_121527.jpg

 Intenzív illatok, élénk savak. Mind a bor, mind az étel abszolút könnyen érthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://konnyenertheto.blog.hu/api/trackback/id/tr375390089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Méhe Mihály 2013.07.04. 12:29:49

Ismerős a feketekagyló csomagolása. A budaörsi halpiacról van? (Eléggé win-win szituációnak tűnik, mi múltkor a Sauska Harmattal követtük el ugyanezt.)

rioja 2013.07.04. 15:57:55

@Méhe Mihály: Kedves Misi! A kagyló budaörsi származású, de a Metro-ból van. :-) Múltkor sajnos lefagyasztottam, csak a húsa összeesett és rághatatlanná vált. Ilyen hibát most nem követtem el. Viszont két személyre legalább két kiló kell. Így most éhes maradtam ...

Méhe Mihály 2013.07.05. 13:23:03

@rioja:
Kedves Ricsi! Fogadnék, hogy a kagyló nem budaörsi, hanem olasz származású. :DDDD 1 kg/fő kell, azt aláírom.
süti beállítások módosítása